top of page

Een glimp van de natuur in uw badkamer

De natuur is een eindeloze bron van inspiratie voor ontwerpers. Dit wordt dan ook de nieuwe trend voor in uw badkamer in 2018. Riet, hout, steen, … Zo creëert u met natuurlijke materialen een warm gevoel! Deze materialen zijn immers nooit helemaal hetzelfde en dit maakt elke badkamer persoonlijk en bijzonder.

Een beetje groen

Planten zijn ideaal als decoratie in je badkamer. Ze zorgen niet alleen voor een kleurrijk accent maar filteren ook de lucht, zorgen voor meer zuurstof en bestrijden bacteriën en schimmels.

Wat brengt 2018 ons nog meer

Een grote trend word kleur en grijs vs kleur. Zo straalt grijs luxe, rust en ontspanning uit. De variëteit en keuze aan grijs is enorm. In combinatie met kleuraccenten en textuur zullen deze tijdloze tinten de gewenste sfeer creëren.

Kleur kan in alle vormen: van kleurrijke accessoires tot een unieke badkuip als eyecatcher van uw badkamer.

Foto : Villeroy&Boch

Modieus marmer

Marmer is al langer in de mode, maar momenteel zie je het echt overal, zelfs in uw badkamer. Hier komt deze prachtige steen pas echt tot zijn recht. Kies tussen wit, zwart of met een streepje kleur.

Trendy touch

Het gebruik van koper kent een grote opleving sinds de jaren ’70 en is momenteel zeker het meest trendy metaal voor in uw badkamer. Het kan zorgen voor die modieuze toets aan uw interieur. Ook in combinatie met marmer zal het geheel een verfijnde en smaakvolle inrichting vormen. Niet helemaal overtuigd van deze gouden toets aan uw badkamer? Rose goud, black chroom of mat zwart is dan misschien meer uw stijl!

Grafisch goochelen

Om uw badkamerinterieur wat speelser te maken, kunt u tegels in verschillende stijlen gebruiken. Varieer in materiaal, grootte, vorm en design.

Badkuip als blikvanger

Een badkuip midden in uw badkamer is meteen een eyecatcher. Aan de hand van vormen, kleuren en speciale elementen kunt u uw bad nog opvallender maken.

Commentaires


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page