top of page

Aanpak

U wenst uw badkamer te renoveren? Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak. Omdat wij instaan voor de volledige renovatie kunnen wij u de beste service garanderen.
Kwaliteit, een goede communicatie en een vlotte opeenvolging van de werken zijn onze stokpaardjes.

Bekijk de verschillende stappen hieronder.

In eerste instantie komen we bij u thuis om de ruimte op te meten. We luisteren naar uw wensen en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor de indeling van de ruimte.

Afspraak maken & opmeten
Offerte & ontwerp

Op basis van ons eerste gesprek en de mogelijkheden die de badkamer biedt, maken we een eerste voorstel. Zo krijgt u een goed beeld welk potentieel uw badkamer heeft en wat dit zou kosten.

Keuze materialen

Nadat u onze samenwerking heeft bevestigd , maken we een afspraak om de keuzes van uw sanitair en tegels te maken.We gaan samen een kijkje nemen in de showroom van de winkels van uw keuze. Indien u dit wenst kunnen wij hiervoor ook een beroep doen op ons vast netwerk van partners. U kiest de materialen die bij uw wensen en stijl aansluiten. Wij staan u hierin bij met deskundig advies.

Akkoord & planning

Nadat de materialen gekozen zijn, passen we de offerte en ontwerp aan met uw persoonlijke keuzes. Nadat u deze offerte hebt goedgekeurd stellen we een planning van de werken op.

Werkzaamheden

Op de afgesproken datum gaan de werken van start. Wij concentreren ons steeds op één project dus volgen de werken elkaar vlot op en worden ze binnen een korte tijdspanne afgerond.

Genieten maar

U kan de dag goed beginnen in een fonkelnieuwe badkamer!

bottom of page