top of page

Me-time in de badkamer

Iedereen heeft wel eens nood aan een beetje me-time. Na een drukke werkdag is een warm bad de ideale manier om uw hoofd leeg te maken en uw lichaam te ontspannen.

Temperatuur

In de zomer is het beter dat het water kouder is dan in de winter. Neemt u 's ochtends een bad? Dan is het aangeraden dat het water niet warmer dan 36 graden is. Een koude temperatuur zorgt voor een fris gevoel. 's Avonds mag het water gerust 39 graden zijn. Een warme temperatuur doet u heerlijk ontspannen. Daarnaast helpt het ook tegen stijve spieren en gewrichten.

Hou er wel rekening mee dat een te hete temperatuur ervoor zorgt dat uw huid uitdroogt en uw hart onnodig belast wordt.

Essentiële oliën

Geniet van de ontspannende, verzorgende werking en de heerlijke geur van essentiële oliën zoals lavendel, citroen, sinaasappel of eucalyptus.

Gezichtsmasker

Een gezichtsmasker kan zeker niet ontbreken tijdens wat me-time. Daarnaast is een goede huidverzorging belangrijk. De warmte zorgt ervoor dat uw poriën open gaan en de essentiële stoffen beter opgenomen worden.

Scrub

Zelf een scrub maken? Meng zeezout met dode zeezout. Dit kan ook gebruikt worden als badzout. Voeg baking soda toe voor een extra bruiseffect.

Strooi wat rozenblaadjes in het bad en steek enkele kaarsjes aan voor extra sfeer. Geniet van dit momentje voor jezelf met wat leuke muziek, een goed boek en een lekker glaasje wijn!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page