top of page
Camille, Chevy en Ralph

Dag Annelore, 

We willen  jullie bedanken voor het mooie gewerkt dat werd geleverd bij ons thuis, we zijn héél tevreden!

Luc & Sofie

Heel erg bedankt voor de renovatie van onze douche. Wij zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking en het geleverde werk! 

Valerie & Tony

Dag Annelore en Sam,

We genieten echt van onze nieuwe badkamer! We zijn super content van het mooie werk dat Sam geleverd heeft, echt top!  Bedankt!

Krist & Valerie

Dag Annelore en Sam, we willen jullie nog eens bedanken voor de vlotte badkamerrenovatie. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, de samenwerking en de kwaliteit van het geleverde werk.

Danny & Caroline

Langs deze weg willen we jullie bedanken voor de geslaagde samenwerking , en de perfect nagekomen afspraken .

Wanneer we vragen krijgen of we iemand kennen die badkamerrenovaties doet zijn jullie de eerste die we aanbevelen .

 

Jullie zijn eerlijke en goede mensen .

 

Een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar nog toegewenst

Marie-Charlotte V.

Kwaliteit en topservice !

Dirk & Martien

Hey Annelore, de eindafrekening ontvangen. Alles correct(had het niet anders verwacht). Bedankt voor de aanpak, ondersteuning en de correcte afhandeling. Ook een dank je wel aan Sam voor het geleverde werk.

Frederic D.

Wij zijn super tevreden van Ansa Projects zeker een aanrader voor wie nog zijn badkamer moet vernieuwen. Goede kwaliteit en service.

Wesly B.

Heeft ons geholpen uit de nood en heeft proper werk afgeleverd op de afgesproken datum! Bedankt!

Fr & Re
Myriam L.

Een aanrader! alles zoals afgesproken en mooie afwerking!!!

Super badkamer en super service ! Goede afwerking, alles op tijd tot in puntjes !

Filippo, Petra en Thymo

De eerste indruk bij offerte gesprek was meteen goed. Vriendelijk, spontaan en niet opdringerig. Werk is uitgevoerd zoals afgesproken en zoals we hadden gehoopt. Keurig afgewerkt en netjes opgeruimd, zelfs de badkamer werd gepoetst. Super! We zijn supertevreden met onze badkamer, het is een pareltje! Een aanrader voor iedereen.

Dikke merci voor alles.

Patrick C. & Irene V.

Van het eerste telefoontje tot de eindafwerking van de badkamer hebben we niks anders dan positieve ervaringen. De goede begeleiding van Annelore van ontwerp tot materiaalkeuze verliep heel vlot en totaal naar onze verwachtingen. De perfecte afwerking van de badkamer door Sam overtrof zelfs onze eigen verwachtingen. We zijn echt trots op het resultaat! Bedankt Annelore en Sam! Jullie zijn een topteam!

Danny B.

Waw, wat een service, bedankt Sam & Hannelore voor jullie uitstekende service en uitvoering der werken, jullie hebben ons ma een vrouwke van 87 jaar de badkamer van haar leven bezorgd ....jullie leven voor jullie zaak, en weten alles subtiel aan te pakken, vandaar ik jullie TEN ZEERSTE aanbeveel aan kandidaat bouwers of verbouwers....pure klasse, daar mogen vele grote plaatsers in de regio een voorbeeld aan nemen zeker de menselijke manier hoe jullie met uw klanten omgaat ! proficiat hiervoor en oprechte dank .

Uw volgend project...

Tevreden over onze diensten? Schrijf zeker uw ervaring op onze facebookpagina of via de review module hieronder.

Marc V.

Erg tevreden. Prima advies in de voorbereidingsfase inclusief 3D uitwerking, kleuradvies en toestelkeuze. Uitstekende afwerking. Een aanrader!

Marnix D.

Heel tevreden over onze badkamerrenovatie. Van bij het ontwerp tot en met de eindafwerking: topservice en heel kwaliteitsvol afgewerkt. Een aanrader!!!

Ellen W.

Super service heel tevreden

Tom en Joke B.

"Beste Sam en Annelore
We zijn heel dankbaar met jullie te hebben kunnen samenwerken! Onze tevredenheid is dan ook immens groot van het eerste contactmoment met Annelore, tot de laatste minuut van een heel professionele afwerking door Sam. Jullie leveren hoogstaand kwalitatief werk! Wat een luxe voor de klant dat je mee gaat om de materialen te kiezen. Wat een plezier om iemand als Sam in huis te hebben om te werken: steeds alles mooi opkuisen einde de werkdag.
Graag danken we jullie nog eens extra voor jullie service, echt top! 
We genieten volop van onze nieuwe badkamer!
ANSA is een hele grote aanrader om mee samen te werken!"

Nele en Hans

Dag Annelore en Sam.  Onze welgemeende dank voor de extreme make over van onze badkamer!  Wij zijn super content.  Het schilderen voorzien we in de paasvakantie.  Bedankt! 

Nele & Hans

Nicolas, Ann & Bear

 Wij willen jullie bij deze nog eens heel erg bedanken voor de fantastische badkamerrenovatie die jullie bij ons verwezenlijkt hebben en voor de vlotte samenwerking en het geleverde werk! We zijn dan ook heel tevreden met onze nieuwe badkamer!

 

Wij wensen jullie in deze rare tijden toch prettige feestdagen en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Geniet ervan samen!

bottom of page