Krist & Valerie

Dag Annelore en Sam, we willen jullie nog eens bedanken voor de vlotte badkamerrenovatie. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, de samenwerking en de kwaliteit van het geleverde werk.

Dirk & Martien

Hey Annelore, de eindafrekening ontvangen. Alles correct(had het niet anders verwacht). Bedankt voor de aanpak, ondersteuning en de correcte afhandeling. Ook een dank je wel aan Sam voor het geleverde werk.

Frederic D.

Wij zijn super tevreden van Ansa Projects zeker een aanrader voor wie nog zijn badkamer moet vernieuwen. Goede kwaliteit en service.

Wesly B.

Heeft ons geholpen uit de nood en heeft proper werk afgeleverd op de afgesproken datum! Bedankt!

Myriam L.

Een aanrader! alles zoals afgesproken en mooie afwerking!!!

Fr & Re

Super badkamer en super service ! Goede afwerking, alles op tijd tot in puntjes !

Marc V.

Erg tevreden. Prima advies in de voorbereidingsfase inclusief 3D uitwerking, kleuradvies en toestelkeuze. Uitstekende afwerking. Een aanrader!

Danny B.

Waw, wat een service, bedankt Sam & Hannelore voor jullie uitstekende service en uitvoering der werken, jullie hebben ons ma een vrouwke van 87 jaar de badkamer van haar leven bezorgd ....jullie leven voor jullie zaak, en weten alles subtiel aan te pakken, vandaar ik jullie TEN ZEERSTE aanbeveel aan kandidaat bouwers of verbouwers....pure klasse, daar mogen vele grote plaatsers in de regio een voorbeeld aan nemen zeker de menselijke manier hoe jullie met uw klanten omgaat ! proficiat hiervoor en oprechte dank .

Filippo, Petra en Thymo

De eerste indruk bij offerte gesprek was meteen goed. Vriendelijk, spontaan en niet opdringerig. Werk is uitgevoerd zoals afgesproken en zoals we hadden gehoopt. Keurig afgewerkt en netjes opgeruimd, zelfs de badkamer werd gepoetst. Super! We zijn supertevreden met onze badkamer, het is een pareltje! Een aanrader voor iedereen.

Dikke merci voor alles.

Uw volgend project...

Tevreden over onze diensten? Schrijf zeker uw ervaring op onze facebookpagina of via de review module hieronder.

Patrick C. & Irene V.

Van het eerste telefoontje tot de eindafwerking van de badkamer hebben we niks anders dan positieve ervaringen. De goede begeleiding van Annelore van ontwerp tot materiaalkeuze verliep heel vlot en totaal naar onze verwachtingen. De perfecte afwerking van de badkamer door Sam overtrof zelfs onze eigen verwachtingen. We zijn echt trots op het resultaat! Bedankt Annelore en Sam! Jullie zijn een topteam!

Marnix D.

Heel tevreden over onze badkamerrenovatie. Van bij het ontwerp tot en met de eindafwerking: topservice en heel kwaliteitsvol afgewerkt. Een aanrader!!!

Ellen W.

Super service heel tevreden

Marie-Charlotte V.

Kwaliteit en topservice !

© 2018 ANSA PROJECTS Totale Badkamerrenovatie West-Vlaanderen | Data Protection Notice |

  • Facebook Social Icon