February 27, 2020


Bij een badkamerrenovatie wilt u dat alles perfect volgens plan verloopt en uiteindelijk de badkamer krijgen waar u altijd al van droomde. U wilt goed voorbereid zijn. Daarom zetten wij de 7 fouten die u absoluut niet mag maken bij een badkamerrenovatie op een rijtje.

...

November 12, 2019

Ontdek de evolutie van de badkamer van in het begin van de jaren 1900 tot nu.

July 5, 2019

Bent u van plan om uw badkamer volledig te renoveren? Ansa Projects geeft u enkele praktische tips.

July 1, 2019

Iedereen heeft wel eens nood aan me-time. Na een drukke werkdag is een warm bad de ideale manier om uw hoofd leeg te maken en uw lichaam te ontspannen.

June 20, 2019

Uw badkamer is een ruimte in uw woning waar u meer tijd spendeert dan u zou denken. De badkamer maakt deel uit van uw dagelijkse routine en tegelijkertijd komt u er tot rust. Tijd voor uzelf nemen is belangrijk om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Daarom moet...

April 30, 2019

Bent u op zoek naar een prachtig en duurzaam materiaal voor uw badkamer? Denk dan zeker aan solid surface! Het is buitengewoon duurzaam en uiterst bestand tegen vocht. Een solid surface badkamer straalt bovendien elegantie en eenvoud uit. Solid surface producten bestaa...

April 8, 2019

Bij Ansa Projects zijn de opties eindeloos. Samen zoeken we naar het mooiste badkamerdesign. Contacteer Ansa Projects voor een volledige badkamerrenovatie.

March 6, 2019

Wilt u graag uw badkamer een nieuwe look geven? Of heeft uw badkamer nood aan een make-over? Contacteer Ansa Projects voor een volledige badkamerrenovatie.

February 15, 2019

Een naadloos materiaal voor badkamers: solid surface is één van dé nieuwste trends in de bouwsector. Sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk… en nog zoveel meer.

February 14, 2019

We helpen u op deze Valentijnsdag graag om even stil te staan bij de kleine dingen in het leven.

Please reload

Recente berichten

July 5, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

© 2018 ANSA PROJECTS Totale Badkamerrenovatie West-Vlaanderen | Data Protection Notice |

  • Facebook Social Icon