top of page

Badkamerrenovatie

Om een badkamerrenovatie perfect uit te voeren, meten we eerst uw oude badkamer op. Pas dan kunnen we voor u een correcte prijs berekenen. Elke badkamer is immers uniek, er zijn geen standaardprijzen voor badkamerrenovatie. Veel hangt ook af van het gebouw waarin uw badkamer zich bevindt.

Bij het renoveren van een badkamer is het belangrijk dat de badkamer zoveel mogelijk inspeelt op wat u ervan wilt maken. Daarom is het belangrijk om aan de hand van een diepgaand gesprek te achterhalen wat uw wensen voor de badkamerrenovatie zijn. Daarna volgt de badkamerinrichting via speciale software. Daarin maken we, helemaal op uw maat, een simulatie van hoe uw badkamer er zal uitzien na de badkamerrenovatie. Pas dan kunnen we een prijsofferte en budget opstellen. Vandaar dat elke offerte volledig uniek en op maat van de klant is.

Geef uw huidige badkamer een facelift

Stel, uw badkamer is nog in acceptabele staat maar oogt niet meer van deze tijd. U wilt uw bad laten vervangen door een inloopdouche? Of misschien is het badkamermeubel afgeleefd? Dan wilt u misschien niet uw volledige badkamer renoveren maar slechts een deel ervan.

Dat kan! Met behoud van de oorspronkelijke leidingen en originele vloer daalt het kostenplaatje van de badkamerrenovatie al een flink stuk. Bovenop de bestaande vloer leggen we een nieuwe vloer. Een nieuwe inloopdouche wordt afgewerkt met waterdichte platen.

Uitvoerige badkamerrenovatie

De meeste mensen kiezen voor een totale renovatie van hun badkamer. De bestaande badkamer breken we volledig uit en vervangen we door een volledig nieuwe inrichting op basis van uw noden en wensen. De leidingen worden ook volledig vernieuwd, waardoor bijna alles mogelijk wordt! U hoeft zich dus niet te houden aan de bestaande indeling.

Alles wordt uitgevoerd in materialen volgens uw keuze en inloopdouches werken we volledig in in de vloer. Zo is er complete harmonie in uw nieuwe badkamer!

Oneindig veel mogelijkheden

Bijna alles is mogelijk bij een badkamerrenovatie. Zo zijn er tal van afwerkingsmaterialen, moderne verlichting en nieuwste snufjes die u kunt integreren bij de renovatie van uw badkamer.

Bent u dus van plan uw badkamer te renoveren? Neem dan zeker contact met ons op.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page