top of page

Solid surface badkamer

Bent u op zoek naar een prachtig en duurzaam materiaal voor uw badkamer? Denk dan zeker aan solid surface! Het is buitengewoon duurzaam en uiterst bestand tegen vocht. Een solid surface badkamer straalt bovendien elegantie en eenvoud uit. Solid surface producten bestaan uit eenzelfde homogeen materiaal. De uitstekende kwaliteit komt voort uit de combinatie van hoogstaande harsen en natuurlijke mineralen.

Een solid surface badkamer is stijlvol en bestand tegen slijt

Het witte oppervlak van solid surface is strak en mat. Op die manier straalt het materiaal moderne klasse uit. Het geeft een frisse en contemporaine look aan uw badkamer. Solid surface is uiterst weerbaar en bestand tegen ongelukjes. Al zullen die niet snel gebeuren, want zijn matte anti-slip afwerking zorgt ervoor dat u in een zo’n badkamer niet snel zal uitglijden. Het oppervlak is bovendien poriënvrij wat ervoor zorgt dat vuil zich niet kan vasthechten. Daardoor is solid surface erg gemakkelijk in onderhoud en dus uiterst hygiënisch.

Tal van vormen mogelijk in een solid surface badkamer

Het is mogelijk om solid surface in tal van verschillende vormen te vervaardigen en is dus erg veelzijdig. Het wordt geproduceerd door middel van een mal. Waskommen en douchebaden zijn geen probleem, alsook wanden en grote baden kunnen we creëren in solid surface.

Zorgt voor contrast

Het matwitte materiaal vormt een mooi contrast met houten kasten of zwarte kranen. Zo krijgt uw solid surface badkamer een net en modern allure.

Geen wateroverlast

Douchebakken uit solid surface hebben een aflopend vlak dat ervoor zorgt dat er geen wateroverlast is in de badkamer. Een camouflageplaatje bedekt de afvoer en geeft een strakke indruk. Gecombineerd met wandpanelen in hetzelfde materiaal, zorgt de solid surface badkamer bovendien voor een rustgevend effect.

De blikvanger van uw badkamer

Een vrijstaand bad in solid surface springt meteen in het oog. Bij plaatsgebrek kunnen we werken met een half vrijstaand bad of een hoekbad. Beiden geven dezelfde elegante indruk, maar benutten de ruimte op zo’n manier dat er geen plaats verloren gaat.

Afwerken met solid surface accessoires

Om de badkamer af te werken, kunnen we nog enkele accessoires toevoegen die eveneens in solid surface zijn. Ze hebben een tijdloos ontwerp en vormen de kers op de taart!

Kriebelt het om een solid surface badkamer te laten zetten? We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen bij uw badkamerrenovatie. Contacteer ons vandaag nog!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page