top of page

"Find happiness in the smallest of things..."


We helpen u op deze Valentijnsdag graag om even stil te staan bij de kleine dingen in het leven. Verander uw dagelijkse routines in memorable momenten die uw lichaam en geest tot rust brengen.

Uw badkamer als oase van rust

U kunt bijvoorbeeld uw badkamer inzetten om uw partner een extra ontspannende Valentijnsdag te bezorgen. Een lekker warm bad met leuke badkamerdecoratie zorgt meteen voor een romantische sfeer. Voeg daar nog eens zelfgemaakt badzout aan toe en zorg voor een echt spa-moment in uw eigen badkamer!

Rozenblaadjes die een pad naar het bad vormen kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met romantische kaarsjes. Dit als enige verlichting zal meteen al de toon zetten naar een intieme avond samen. U hoeft helemaal geen bergen te verzetten, met een klein gebaar kunt u iemand al een groot plezier doen.

Creëer uw eigen badzout

Met behulp van olie en kruiden kunt u helemaal zelf uw eigen badzout maken. Hier vindt u wat u moet doen om uw eigen badzout te maken :

  • Gebruik een pot die u kunt afsluiten;

  • Gebruik een flinke hoeveelheid zout als basis (himalayazout, dodezeezout, bitterzout, zeezout…);

  • Voeg er een etherische olie zoals lavendel, eucalyptus, citroen of pepermunt aan toe;

  • Als extraatje kunt u er ook nog gedroogde bloemen of kruiden aan toevoegen voor de geur en kleurstof voor het kleur van uw water;

  • Laat het geheel in de gesloten pot minstens één nacht goed trekken, de dag nadien kunt u uw eigen badzout uittesten.

Maak thuis uw eigen wellnessbad

Een bad nemen is een zaligheid voor uw lichaam en geest en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen. Om voor uzelf een wellnessbad te maken, kunt u etherische oliën toevoegen aan het badwater. Die zorgen enerzijds voor uw huid en verspreiden een heerlijk aroma in uw badkamer. Zet een relaxerend muziekje op de achtergrond, neem er een glaasje wijn bij en leun heerlijk naar achteren, want het genieten kan beginnen!

Naast etherische oliën kunt u aan uw weldadig bad ook melk, bloemen, kruiden en zout toevoegen. Het bad zal u helpen ontspannen en een helende werking hebben. Zeker een goed idee na een vermoeiende werkdag!

De temperatuur van het badwater is daarbij minstens even belangrijk. Op koude winterdagen kan een heerlijk warm bad enorm ontspannen, maar in de zomer volstaat water van een paar graden minder. In de ochtend neemt u beter een iets frisser bad, aangezien de warmere temperatuur kan zorgen voor een vermoeid gevoel. Door een lagere temperatuur daarentegen zult u zich energieker voelen. Om ’s avonds lekker te ontspannen mag u het water gerust weer wat warmer laten worden. Zeker wanneer u last hebt van uw spieren of gewrichten.

Als toemaatje kunt u ook een heerlijk ontspannend gezichtsmasker gebruiken wanneer u in bad ligt. Door de damp van het warme water openen de poriën van uw huid zich, waardoor de stoffen in het masker beter kunnen inwerken.

Wat dacht u van een badkamerrenovatie om van dit wellnessbad te genieten? Niets zegt meer ‘ik hou van u’ dan een prachtige nieuwe badkamer om in tot rust te komen voor de komende jaren van jullie leven samen. Wij helpen u graag een handje. Neem dus zeker contact met ons op.

Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page