top of page

Balans in uw badkamer

Bij Ansa Projects zijn de opties eindeloos. Samen met u zoeken we naar het mooiste badkamerdesign en de nieuwste mogelijkheden om van uw badkamer een pareltje te maken. Balans in uw badkamer is goed voor uw lichaam en geest!

Spiegels

Spiegels zijn in de eerste plaats functioneel, maar zorgen ook voor stijl in de badkamer. De keuze van de spiegel valt dus niet te onderschatten, hij kan de badkamer een stuk groter doen lijken.

Spiegels met anti-dampfunctie vormen een wereld van verschil met de klassieke spiegels. Voeg daar nog eens LED-verlichting aan toe en ook de sfeer gaat enkele niveaus naar omhoog.

Vooral ronde spiegels zijn in opmars. De spiegels hoeven helemaal niet dezelfde statige look als de meubels te hebben, al moet de harmonie met de rest van de ruimte er natuurlijk wel zijn om de balans in uw badkamer te bewaren.

Doucheprofielen

De juiste keuze van doucheprofielen kunnen een extra touch aan uw badkamer geven. Net zoals bij de spiegels gaan stijl en functionaliteit hier hand in hand. Beiden zijn noodzakelijk, dus kunt u er even goed een meerwaarde aan geven. Zo kan een matzwart kader rondom de douche dienen als stijlvolle omranding. Bij badkamermeubels kan een houten werkblad zorgen voor de natuurlijke uitstraling in uw badkamer.

Kies voor zwart

Zwart kraanwerk zorgt in een witte of lichte badkamer voor contrast. Ook zwarte frames of handvaten zorgen voor een stijlvolle toevoeging in uw badkamer.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor donkere badkamermeubelen. Een donker meubel in combinatie met zwart kraanwerk kan zorgen voor dat tikkeltje extra luxueuze gevoel.

Mat-matter-matst

Werken met matte materialen verhoogt eveneens de uitstraling van uw badkamer. Sommige mensen kiezen voor een volledig matte uitvoering, anderen houden het bij wat kleine detailelementen. Zeker in combinatie met een solid surface meubel zorgt mat voor meer stijl in uw badkamer.

Bovendien is het niet langer nodig om tussen trends of tijdloos te kiezen. Dankzij een mix van beiden zorgt u ervoor dat uw badkamer steeds haar uitstraling bewaart. Zo kunt u helemaal volgens uw eigen wensen uw droombadkamer samenstellen.

Unieke badkamersamenstelling

Iets wat we opmerken is de steeds unieker wordende samenstelling van badkamers. Tegenwoordig kiest men vaker voor speciale combinaties van kraanwerk, meubels en afwerkingsmaterialen om de balans in uw badkamer te vinden. In tegenstelling tot vroeger, waar vaak vastgehouden werd aan traditionele combinaties. Er wordt steeds vaker nagedacht over de look van de badkamer als ruimte in uw (t)huis en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen!

Denkt u eraan om uw badkamer binnenkort te renoveren? Wij adviseren u graag over de verschillende opties tijdens een vrijblijvend gesprek. Kom gerust eens langs of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page