top of page

Trending: baden als nooit tevoren dankzij solid surface

Een naadloos materiaal voor badkamers: solid surface is één van dé nieuwste trends in de bouwsector. Sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk… en nog zoveel meer. Bovendien zorgt solid surface ook voor een strakke afwerking en luxueuze verschijning. Kortom, zeer modern én duurzaam tegelijk.

Het Balmani Sonor bad is één van de nieuwste parels in het assortiment. Luxueus baden dankzij een bijzonder design én naadloze uitvoering van deze op zichzelf staande badkuip.

Het toppunt van luxe

Puur genieten, op een luxueuze manier. Het is niet voor niets dat dit materiaal zo gewild is in de badkamersector. Het zijn baden als deze die je doen wegdromen naar overal waar stress overbodig is. Een herboren man als resultaat. Wie wil dat nu niet?

Uw badkamer renoveren met zo’n schitterende badkuip in solid surface is dus zeker de moeite waard om nog meer te genieten van uw zenmoment.

Kleine badkamers in solid surface

Dankzij de verschillende soorten baden in solid surface materiaal kunnen ook de kleinere badkamers genieten van dit duurzame design. Naast vrijstaande baden zijn er ook halfvrijstaande baden en hoekbaden in dit populaire solid surface materiaal. Op die manier kunnen ook de kleinere badkamers meegaan in deze trend. Renoveer uw badkamer door simpelweg een nieuwe badkuip te plaatsen in solid surface. Een modernere badkamer in no time!

Ook zo benieuwd naar solid surface badkamers? Contacteer ons voor meer informatie.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page